Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Kiedy przeminie młodość "

Kiedy przeminie młodość i uroda
Zostanie nam cała reszta droga
Blask oczu kochający
Para serc w jednym rytmie bijących
Czy żałować tego trzeba
Miłości Nam trzeba jak chleba
Już dziś zadbajmy o Miłość
Tylko o nią walczyć warto
Uroda przemija...My przemijamy?
Nie
Jeśli cały czas kochamy

Inspirowany

09.02.2021
11:15

281 819 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!