Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Powroty "

Kiedy przejdę do innego wymiaru
A Ty, zostaniesz Tu - nie zapomnisz mnie
Będziesz o mnie pamiętał za dnia
Godziną złotą wspomnisz mnie też nocą
Powrócę do Ciebie w godzinie złej
Chcę byś wiedział, że Miłość
Miłość to jedno czego od Ciebie chcę...
Nieskończoności twej - trwania dla mnie
W zamian moje powroty Ci obiecuję
Ciepłe czułe ramiona, póki trwam
Dobre słowo dla Ciebie też mam
Uczciwość, wsparcie, lojalność, wierność
Serce swe...duszę, wziąłeś już dawno...
O tym wiesz...Cząstkę jej Ci podarowałam - podzieliłam się możesz wziąć wszystko czego potrzebujesz...
Co tylko chcesz...
Póki nieskończoność jest w Nas
Póki trwa Nasz czas.

Tobie dedykowany...
14.01.2021
22:53

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!