Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Kiedy potrafiłeś ufać
A więcej już nie możesz
Kiedy umiałeś słuchać
A nagle słyszysz gorzej
Kiedy oczy w które patrzysz
Odbijały twoją duszę
Kiedy mogłeś lekko zasnąć
I chwytałeś perły wzruszeń
A nagle wszystko się kończy
Zasypiasz jakoś inaczej
Na zawsze zaszło słońce
To znaczy że zdradził przyjaciel

3234 wyświetlenia
67 tekstów
6 obserwujących
  • Cris

    26 July 2015, 11:29

    zgadzam się z opinią Marii i dopiszę, że to chyba samolub, a nie przyjaciel...
    pozdrawiam.

  • Alfa Centauri

    20 July 2015, 19:29

    Dzięki za zatrzymanie się u mnie:)
    Pozdrawiam

  • miramija

    18 July 2015, 22:47

    Jeśli zdradził, to raczej nie był prawdziwym przyjacielem... ale rozumiem ból jaki to sprawia... pozdrawiam