Menu
Gildia Pióra na Patronite

i tak jesteś blisko...

kiedy poranek już nie taki sam
i wieczór ponury się skrada
a w mych oczach iskry
co przy tobie lśnią
powoli gasną

gdy nie ma cię przy mnie

tęsknotą napełnia się serce

w myślach wczorajsza noc
powraca w świetle księżyca

i kiedy wschodzi słońce
a poduszka obok mnie pusta

ja czuje że jesteś

zawsze

przy mnie blisko...

11 299 wyświetleń
67 tekstów
27 obserwujących
  • mill

    1 June 2015, 20:05

    ...i pięknie......

  • nieuczesne słowa

    24 May 2014, 11:19

    :)

  • czasem_wciskam_escape

    17 May 2014, 20:29

    tesknota.... co za niefajne uczucie... pozdrawiam serdecznie Natalio :-)

  • Janya

    8 May 2014, 06:51

    Dziękuje dziewczyny za opinię..
    Pozdrawiam serdecznie;)

  • Czinka

    7 May 2014, 16:37

    Pięknie i czule opisałaś tęsknotę
    pozdrawiam Natalko

  • Naja

    6 May 2014, 21:26

    Czule, ciepło i pięknie tak, Natalio... :-)

  • Zielonooka27

    6 May 2014, 20:12

    Piękne!!!!!!!!!!
    dwa razy przeczytałam widać ,że kochasz tak dosłownie :*

  • Janya

    6 May 2014, 14:16

    Elu ..Aniu dziękuje ślicznie:)) wszystkim za zeszyty ,fiszki za to że czytacie dziękuję pięknie:)pozdrawiam

  • Pechowa_

    6 May 2014, 09:18

    Kochana ostatnie wersy najpiękniejsze ! ;)
    Ściskam :*

  • vikkka

    6 May 2014, 08:38

    Bardzo ładny wiersz