Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Taniec (nie)pamięci "

Kiedy płynę po parkiecie
W zwiewnej sukience
Czuję radość, Twoje serce

Kiedy walc wypełnia salę
Czuję się wspaniale
Krótkie chwile szczęścia

Ty i ja w objęciach ' ramy '
Dobrze wyglądamy
Uśmiechy na twarzach mamy

I przez ułamek sekundy
Myśl taka we mnie
Kiedy było mi tak przyjemnie?

Nie pamiętam
Zapominam kroki - walc taki uroczy
Taniec z trudem sobie przypominam...

21.09.2020
17:08

281 746 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!