Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy patrzysz na niebo nocą
i dostrzegasz, to czego
nie możesz ujrzeć w dzień
ten księżyc i gwiazdy, które migocą
to myślisz, że jest tak pięknie,
jak we śnie.

355 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!