Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy patrzysz na mnie jak dzisiaj,
Kiedy patrzysz tak na mnie z zmrużeniem
Chciała bym rozproszyć się
I dać wszystkim parzącą nadzieję
Chciała bym płomieniem być
Który każdy chłód rozpali
Dawać ciepło tym, których kochać przestali
Zapomnieli..
Lecz wybacz im świadomość tą, a raczej jej brak, nietaktu i porażki smak
Nie przestali - ONI nigdy nie kochali
Nikt nauczyć nie nauczy
Kiedy silnych wzorców brak
Niezależny poszukujesz więc wciąż szczęścia
By miłości poczuć smak

1350 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!