Menu
Gildia Pióra na Patronite

I już mnie nie ma

Kiedy ostatnie zamkną drzwi
Ostatnia z kart przewróci się
Ucichnie wiatr i wyschną łzy
Zrozumiesz że kochałaś mnie

Nie pierwszy raz odchodzę tak
Jakbym bez serca narodził się
Nie pierwszy raz traktuję Świat
Udając że z wszystkiego drwię

Nie szukaj mnie w gestwinie słów
Otacza mnie kolorów czar
Oddechem i dotykiem ust
Rozniecam żar - taki dar

I wszystko złotem dzisiaj lśni
Lub jeśli dotknę staje się
Nie ma we mnie spokojnych dni
Gdyż tak naprawdę nie ma mnie

15 697 wyświetleń
138 tekstów
21 obserwujących
  • sprajtka

    28 September 2019, 06:38

    Pozdrawiam serdecznie ze śpiewem na ustach;)

  • 28 September 2019, 06:36

    Śpiewająco dziękuję 😁

  • Sunbeam

    27 September 2019, 20:52

    Popieram, był by z tego dobry kawałek.
    Smutne i porusza tak że wszystko we mnie drży. Takie bliskie memu serduszkowi.

  • sprajtka

    27 September 2019, 12:08

    Dobre jako słowa piosenki...

  • kati75

    27 September 2019, 08:34

    Nigdy mnie nie było nie istniałam nawet w snach,lecz ktoś mnie tu zatrzymał wspomnieniem...ładny choć smutny wiersz..