Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

chora z miłości

kiedy oddajesz siebie,
kiedy dałbyś komus gwiazdkę na niebie,
kawałek po kawałeczku,
coraz mniej Ciebie,
mówili że miłość to jedyne o co chodzi.
miłość nigdy nie zaszkodzi.

A co jeśli oddasz wszystko?

Wiesz że to niebezpieczne,
jak przy depresji myślenie zbyteczne.
Lecz wierzysz w baśnie o miłości,
nie oczekując litości
umierasz z miłości....

72 085 wyświetleń
610 tekstów
12 obserwujących
  • Irracja

    18 December 2017, 15:21

    ... prawdziwa miłość zawsze z wzajemnością chodzi... inaczej to tylko na miano idiotyzmu zasługuje...

    :-(

  • onejka

    18 December 2017, 11:13

    prawda, zawsze trzeba zostawić coś dla siebie, oddac wszystko, to jak popełnić morderstwo na samym sobie..