Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cichy szept

Kiedy muskasz me usta
Cichym szeptem pocałunku
Rumiane Słońce speszone
Chowa się za chmury
Oślepione lśniącym blaskiem
Twoich kochających oczu

35 633 wyświetlenia
300 tekstów
14 obserwujących
  • kuloodporna

    19 May 2021, 22:32

    ....no i jak ładnie po smutku piękny blask.....😊🌼🌼🌼