Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęście

Kiedy mówicie do mnie, a ja nie słysze,
ciągniecie do zabaw, rozpust w waszej wolności.
Kiedy kusicie mnie wszystkim co zakazane,
kradniecie te jabłka...bo przeciez jesteście młodzi
Myślicie ze macie wszystko i mnie tam wołacie,
że nie ma zakazów...nikt wam nic nie zrobi.
Myślicie że jesteście wolni? -"NIE IDE!"..pytacie dlaczego?
Przepraszam nie idę, bo właśnie całuje niebo..;)

803 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!