Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wiem..."

Kiedy moje oczy spotkają Twoje
Dłonie poczują ciepło skóry
Serce zacznie szybciej bić

Wiem...

Wybaczę Ci - ten czas nieufania
Potok myśli płynących szybko
Zwrotów akcji nieznośnych

Wiem...

Poproszę o czas litości i zrozumienia
Zastanowienia nad sensem istnienia
Czas - ten kolorowy - którego nie mam

Wiem...

Jesteśmy po Coś dla Siebie
Na tej planecie niebieskiej
By nieść Człowiekowi szczęście

03.03.2021
22:22

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!