Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kiedy mnie malujesz "

Kiedy mnie malujesz
Pędzlem wyobraźni
O uśmiechu pamiętaj
Szczypcie Miłości -
Przelej ją na płótno
By mi było ciepło
By nie było smutno
Kolory ulubione
Dobierz starannie
Nie dzisiaj
Nie teraz
Każdego dnia
Jutro...
Pojutrze
Na zawsze
Pamiętaj o tym
W uśmiechu Ja
Trwam
Nadzieję taką mam.
Siebie
Obok mnie -
Namaluj koniecznie

Niczego więcej już nie chcę.

22:10
08.06.2020

281 654 wyświetlenia
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!