Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Kiedy mnie kochalas,
Wszystko kwitlo w okol nas.
I Twój uśmiech zlocil kroki
Teraz.. Juz nie tak.

Kiedy mnie kochalas,
Było dobrze w każdy dzien.
Teraz będziesz z kimś szczęśliwa.
Smutne - ja to wiem.

A gdy obiecalas,
Że aniołem będziesz mym,
Czuje się jak bez twarzy.
Jakbym spadał w mrok...

Każdy dzień z osobna,
Będziesz szczęściem, cudem mym.
Chociaż już nie będziesz ze mną.
Patrz - ten człowiek cień....

Tak delikatnie patrzysz,
Noc - kurtyna biegnie w dół.
I znów masz te sny szalone,
Trudno co tu kryć.

Nigdy nie będę godzien,
Być przy Tobie milion lat,
Za to człowiek ten na pewno.
Przecież cudny tak...

Człowiek wie gdy skończyć.
Drugi po prostu boi się.
Chce abyś zrozumiała,
Że ja kocham Cię...

5469 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący