Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wariant przedostatni

Kiedy
miłość umiera
nie spadają liście
z drzew

Kwiaty upojone wiosną
wystawiają twarze
ku słońcu

Kiedy miłość umiera
siedzę na taborecie
w nocy
z kasztanową kulą w żołądku
i kromką czerstwego chleba.

Marka

127 934 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Nutka67

    31 July 2010, 21:48

    Bardzo mi się podoba. Smutny taki i jakby mój...
    Pozdrawiam.

  • motylek96

    30 July 2010, 22:12

    Kiedy miłość umiera...
    Krótko,prosto,bez zbędnych słów....

  • IBELLA

    30 July 2010, 21:59

    Subtelnie to napisałeś...