Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tylko Tobie. "

Kiedy mi ciężko
Kiedy mi źle
Ty Jeden obok
Ty Jedyny wiesz
Czuję...Cię
Nie poddajesz się
Uśmiechasz się...
I ja uśmiech Ci ślę...
Swoim skrzydłem tulisz
Myślami mnie obejmujesz...
Za to, że Jesteś...jak Anioł
Dziękuję...
....
Dedykowany Tobie...
11.10.2020
21:57

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!