Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dal kobiet

Kiedy mężczyzna
chce posiąść kobietę
-to-
szepcze jej do uszka
miłe słówka
i zabiera spod nóg ziemię.

(warto umieć pływać)

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Myffa90

    29 July 2011, 17:03

    Ależ cudeńko ze smakowitym poczuciem humoru :)

  • Piłkareczka*

    11 May 2010, 18:42

    Zainteresowało :) Plusik :) Pozdrawiam.

  • ga_

    5 May 2010, 13:16

    bardzo trafne ; ))

  • Nutka67

    3 May 2010, 17:14

    Ja nie umiem pływać... pewnie dlatego utonęłam.

  • Quelle

    2 May 2010, 20:45

    Czytam, czytam... i za każdym razem się zachwycam.
    Świetny :)