Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Motyw wieczoru "

Kiedy lubię dzień...
Motyw wieczoru...?
Kładzie cień...
W biały dzień...
Przecież to
Srebrna noc
Psia kość ?

14.09.2020
23:36

281 732 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!