Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zbroja

Kiedy ktoś mnie atakuję,
ochraniam się tarczą,
Słowa.

Kiedy myśli spokoju nie dają,
uspokajam je hełmem,
Realności.

Kiedy moja dłoń spotyka inną,
nie czuję przez rękawicę,
Ostrożności.

Kiedy zadaję komuś ból,
używam ostrego miecza,
Zemsty.

Kiedy ktoś strącić z drogi mnie chce,
mam na sobie zbroję,
Życia.

2991 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!