Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzikie Kuny

kiedy kruki zakraczą
i drzewa krwią spłyną
będę nadal się kochał
z moją piękną dziewczyną

tam gdzie kuny są dzikie
i piękne nietoperze
i niejedno jeszcze dzikie
i piękne tak zwierzę

tam w tej mrocznej dolinie
mieszka pewna rodzina
matka taka kochana
i jej córka jedyna

no a ojciec cóż może
jest trochę tak zgredem
razem jednak tak jakoś
klepią słodką tą biedę

lecz to jedna rodzina
żyje bez alkoholu
i nikt nigdy nikomu
tam nie spuścił wp ... dolu

tak bym chciał być tam z nimi
i mieć mamę i tatę
i kochaną mą żonę
taka śliczna kudłatkę

w mojej podłej rodzinie
był alkohol i szmal
straszna przemoc i łzy
każdy w pi ... zdzie mnie miał

od rodziców dostałem
takie wciry że głowa
pęka z bólu od myśli
jak to było w Krakowie

jaki morał jest wiersza
powiem krótko, na temat
ona kocha mnie pierwsza
a ich dawno już nie ma

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących