Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotyk wspomnień

Kiedy już słońce zgasi dzień
przywoła delikatny mrok,
trochę mocniej zakołysze drzewami
przynosząc świeże powietrze,
a człowiek poczuje drżenie,
bo o tej porze wychodzą wspomnienia
usiądą wygodnie obok, wezmą nas pod rękę
oglądając przy tym wzbijający się księżyc
...

37 748 wyświetleń
418 tekstów
37 obserwujących
  • Natuuś

    30 June 2014, 18:36

    Cała przyjemność po mojej stronie Moniko, : )

  • Moreno

    30 June 2014, 18:35

    Magicznie!
    Widziałam te wspomnienia, które siadają obok.
    Dziękuję Ci! ;)

  • 28 June 2014, 17:50

    Jakże ciepły obraz zdarzeń stworzony.Pozdrawiam.

  • Natuuś

    28 June 2014, 14:11

    Dziękuję Ci :)
    i też pozdrawiam cieplutko :)

  • krysta

    28 June 2014, 14:10

    ładnie...
    pozdrawiam :)