Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Kiedy jesteś blisko
uczę się twoich uczuć
i mam wrażenie
że znam cię od zawsze

Kiedy jesteś bliżej
odkrywam nowe uczucia
i znowu się uczę

tak w nieskończoność

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!