Menu
Gildia Pióra na Patronite

Senne nieloty

kiedy jestem
słońce czerwienią zachodzi
w pośpiechu je zrywam

ono w mroku gaśnie
jak żółty rozchodnik
i na powiekach tęsknotą ciąży

a nocą bez pełni skowyczę
że będąc w nielocie jaźni
chciałam stąd odfrunąć
(19.09.2011)

53 627 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    21 September 2011, 16:22

    Aga miło mi :) zawsze do usług, pozdrawiam również