Menu
Gildia Pióra na Patronite

tęsknię

Lykos

kiedy jestem sam, boli mnie to bycie
Chciałbym z Toba kraść dobre chwile życiu
Wracam do tych miejsc gdzie nam dobrze było, gdzie się już rozsiadła na dobre ta miłość
Patrzę w duszy kąt lekko oświetlony, kucam sobie tam za tobą stęskniony
I wciąż czekam, czekam, czekam na ...
... hałas przy wejściowych drzwiach.

1700 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!