Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Bratnia dusza "

Kiedy ją spotykasz
Fizyka czy muzyka
Poezja czy historia
Naukowiec logiczny
Zbyt oczywisty
Czy
Lekkoduch
Nieoczywisty
Mało logiczny
Jakie to ma znaczenie
Bratnie dusze
Ich przeznaczenie

10.01.2022
22:47

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!