Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Anioł"

Kiedy idziesz spać, On słyszy twój cichy głos.
Noc jest bardzo ciemna, a psy boją się szczekać.
Na niebie nie ma księżyca. Drzewa wydają dziwne dźwięki.
Modlisz się do Boga.
Za twoimi plecami coś się porusza.
Ogarnia cię strach.
Nie odwracaj się!
On tu jest, jako twoja dobra strona.
Musisz mu jedynie zaufać.
Został wybrany dla ciebie przez niebiosa.
Będzie walczył o twoją duszę.
Światło gaśnie.
Nadal jesteś przerażony?

611 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    17 November 2015, 21:37

    nie bój się...piszesz, że ''Anioł'' ''On tu jest,''...
    pozdrawiam.