Menu
Gildia Pióra na Patronite

Częstokroć

kiedy dotykam cię myślą
przymykam powieki

widzę parkową ławkę
pochyloną postać
w zadumaniu
z klasą
której ja nigdy nie miałam

niejednokrotnie siadam obok
lecz tylko w wyobraźni

26 000 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Naja

    24 June 2015, 19:00

    Pełen nostalgii i niespełnionych pragnień.
    Zadumałaś mnie, na tej ławce...

  • mill

    24 June 2015, 15:17

    ...śliczny ;)

  • Malusia_035

    24 June 2015, 11:40

    bardzo ładny ,można się rozmarzyć :)

    Pozdrawiam :))

  • dark smurf

    24 June 2015, 11:10

    ładne
    ;)