Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozdarte szaty

Kiedy do mnie mówisz
Słowa przelewam
Przez sieć dystansu

Bo pamiętasz przecież
Jak zwykłeś mówić
O braku granic

Już kolejną mijam
I wstyd mi
Za serca debiut

3945 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!