Menu
Gildia Pióra na Patronite

zobaczyć się w wigilię

kiedy czekanie jest najcichsze
wstrzymany oddech graniczy z cudem
by dotrwać do uwierzenia
że można pójść o jeden most za daleko
bez powrotu do znajomego fotela

wtedy nadzieja jest najbliższa
otwarte ramiona nabierają odwagi
by odsunąć zwątpienie
że można samemu zająć puste miejsce
i kochać się w nowym świetle

12 230 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!