Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obserwator

Cząstki zakrzywiają swój tor
Chociaż biegną skądś od początku
W podróży po bezkresach
Jaki jest cel
Gdy dąży się
po nieskończoności

Droga nie będzie taka sama
Zmieni się także czas
Kiedy już dotrze do nas
To ostateczne spojrzenie

My co już wiemy
Co to będzie oznaczać
W końcu móc zajrzeć
W głąb siebie

Jacy wtedy będziemy?

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!