Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy Cię zobacze
Mój Miły i wiersz Twój
Dostrzegę ile znaczę
W Twym wierszu
Lekkości pióra
W źrenicach oczu
Dla Ciebie stracona
Czy Przeznaczona?
Nadzieja Twa...
Nadzieja ma

05.07.2021
17:06

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!