Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedy...

kiedy cię zniewolę
szeptem który pieści
kiedy cię rozbiorę
z zaciśniętych pięści
wtedy cię otworzę
na miłosne pieśni

wezmę to co moje
zdrapię z twoich piersi
podzielę na dwoje
erupcje law-dreszczy
niech to będzie twoje
wspomnienie do śmierci

48 003 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • Maciek Zz

    11 July 2020, 17:57

    Tego jeszcze nie grali... oberek... folklor...? to i z przytupem :))

  • RozaR

    11 July 2020, 15:03

    kiedy cię zniewolę
    szeptem który pieści
    kiedy cię rozbiorę
    z zaciśniętych pięści
    wtedy cię otworzę
    na miłosne pieśni
    wezmę to co moje
    zdrapię z twoich piersi

    podzielę na dwoje
    erupcje law-dreszczy
    niech to będzie twoje
    wspomnienie do śmierci

    Taki mi wychodzi podział i lecę- (gram iśpiewam) w oberka (chyba to oberek :-))

  • 10 July 2020, 19:13

    Bisexu nie próbowałem, ale mnie nie qusi. ;)

  • Maciek Zz

    10 July 2020, 19:10

    Unisex? - też dobra.

  • 10 July 2020, 19:06

    Też z cytrynką? ;)

  • Maciek Zz

    10 July 2020, 19:05

    Też lubiłem tę wodę kolońską ;)

  • 10 July 2020, 19:02

    Brutal. :)

  • Maciek Zz

    9 July 2020, 20:26

    Na zawsze - może się wcześniej skończyć ;)

  • Monika M.

    9 July 2020, 20:21

    A może... wspomnienie na zawsze?