Menu
Gildia Pióra na Patronite

On..

Kiedy Cię poznałam to od razu pokochałam
Ty masz w sobie coś co przyciąga mnie!
Gdy patrzę na Ciebie czuję się jak w Niebie
Twe usta wołają chodź do mnie chodź.!

A wtedy tak czule przytulić będę mogła się
Twe usta z moimi na zawsze już połączą się.
Ja czekam i pragnę Twej obecności szukam wciąż,
Dlaczego Ty jesteś tak daleką stąd?

Twój portret odtwarzam w pamięci swej.
Pamiętam tą chwilę gdy poznałam Cię.
W mym sercu uczucie kwitnie cały czas.
Dlaczego to życie musi ranić nas?

Ja czekam i pragnę Twej obecności szukam wciąż.
Dlaczego Ty skarbie wciąż jesteś tak daleko stąd.?
Twe zdjęcie w mym sercu na zawsze pozostanie już,
Kochanie chodź do mnie bez Ciebie tak jest pusto tu!

Dziś jestem szczęśliwa bo mam obok Cię.
Już nigdy z Mych dłoni nie wypuszczę o nie!
Bo jesteś dla mnie wszystkim o czym marzyłam.
Właśnie od chwili tej Gdy Cię zobaczyłam

4248 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!