Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy Cię nie ma

Kiedy Cię nie ma,
nie gorzki jest strach.
Kiedy Cię nie ma,
ja to nadal ja.

W głowie gonitwa myśli,
lecz nie są to wspomnienia.
I nie jest wcale tak źle,
kiedy Cię nie ma.

2339 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!