Menu
Gildia Pióra na Patronite

zaczarujesz?

kiedy cicho przyjdzie sen
ugłaskać serce Twoje
to nie ja w nim będę – wiem
też nie trafisz w sny moje

a gdy już późnym rankiem
przetrzesz oczęta ze snu
gdy odsuniesz firankę
to poczujesz zapach bzu

zechcesz spotkać się ze mną
zanim znów zapadnie noc
myśli twoje pobiegną
na mnie ześlesz czarów moc

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!