Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy

Kiedy Ci poleci łza
Ofiaruję Ci uśmiech
I powstanie wtedy tęcza

Kiedy Cię nawiedzi smutek
To dla Ciebie go wygonię
I zaproszę szczery uśmiech

Kiedy tylko jest Ci źle
Wymyślimy coś we dwoje
Napisz proszę szybko do mnie

I nie żałuj żadnych słów
Gdy samotność Cię dopadnie
Jestem zawsze obok Twój
Zawsze możesz liczyć na mnie

6319 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!