Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Dopóki jestem

Kiedy ci mnie zabraknie
nie roń łez kochany

a teraz
wypij rankiem ze mną herbatę

śniadanie zrób do łóżka
uśmiechem zacznij dzień
pomyśl jak nam jest błogo
nic nas nie goni,jesteśmy

mów do mnie wierszem
nieprzerwany sen niech trwa
w twoich ramionach błądzę
i chcę się zagubić na zawsze

nie traćmy czasu na planowanie
ułożymy się wspólnie na hamaku
ukołyszą nas do snu ,nasze marzenia

kochaj mnie, dopóki tu jestem
na wyciągnięcie twoich rąk
dziś jest naszym początkiem
nieznane jest tylko jutro...
https://www.youtube.com/watch?v=F7EgSUjIwPc&ab_channel=WojciechRatajczak

65 866 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    22 December 2020, 07:21

    https://youtu.be/LbfVU0B-lwk dla Was wszystkich nutka na dzień dobry🙂🍵❄️

    Video LbfVU0B-lwk
  • kati75

    22 December 2020, 07:18

    Smoczku masz cmoka*miłego dnia 🙂

    od yestem
  • kati75

    22 December 2020, 07:16

    Dziękuję Krysiu,pozdrawiam🙂

    od Cris
  • kati75

    22 December 2020, 07:15

    Maryś piosenka idealna🙂zostawiam herbatkę 🍵

  • kati75

    22 December 2020, 07:14

    Ulu tak lubię najbardziej, pięknego dnia życzę 🙂❄️

  • 21 December 2020, 17:18

    Śliczne. :))

  • Cris

    21 December 2020, 17:14

    Pięknie...z przyjemnością przeczytałam.
    Pozdrawiam serdecznie, Kati :)

    od kati75