Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla...

Kiedy brak było nam słów,
Nie mówiliśmy
Kiedy brakowało nam sił,
Nie tańczyliśmy
Kiedy brakowało uśmiechu,
Byliśmy poważni
Gdy zabrakło powagi,
Byliśmy jak dzieci
A teraz gdy zabrakło „NAS”...
Jesteśmy nikim!

2711 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!