Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy będziesz tu zostaw okno otwarte
na świat szeroko.
Nawet jak burza, nie przejmuj się.
Ktoś zawsze czuwa nad nami byśmy wciąż byli tacy sami.
I zostaw też mnie, choć tak bardzo chcę być przy Tobie.
Dziś wiem że jestem, mimo że świat uważa inaczej,
A Ty przy mnie.
Nie odchodź daleko..
Jestem twoją łodzią, a Ty moją rzeką.

1350 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących