Menu
Gildia Pióra na Patronite

Załzawieni

Każdym oczom załzawionym, to
Małym iskrą, czy przecisną się przez?
Głębie, czy rozświetlą mnie?
A miękkie światło da mi
Chustę by otrząsnąć złudę

3582 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!