Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham Cię...każdą barwą sercaღ

Teksty z obrazami - Kocham Cię...każdą barwą sercaღ - Infinite Gentleman Night
Kocham Cię...każdą barwą sercaღ - Infinite Gentleman Night

Każdym kolejnym zaczynającym się dniem,
ubranym w błękit Twojego spojrzenia.
Każdą tęsknotą uczuciami w sercu pisaną,
gdy wspólne oddechy muska jedwab onieśmielenia.
Każdą cichą nocą blaskiem gwiazd szeptanych,
pośród czułych dotyków marzeniami malowanych.

Miłością,którą maluję ku wspólnej przyszłości ślad,
gdy ciepłem swoich ramion przysłaniam świat pełen wad.
Ostatnim muśnięciem złotego promienia słońca,
żegnającego dzień zaklętą purpurą,na horyzoncie końca.

Dedykacja sercem RღR
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
12.11.2020

10 906 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    15 November 2020, 09:16

    Bardzo dziękuję za tak szczególne wyróżnienie ,aż tak miłymi słowami pełnymi zrozumienia :)
    Największym jednak szczęściarzem jest osoba ,która każdego dnia patrząc w oczy ukochanej osoby widzi w nich odbicie równie przepięknej miłości ,którą sam ofiaruje .
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • Niebieska Róża

    14 November 2020, 19:51

    Cudowne uczucie napisane miłością, taką prawdziwą, namacalną w każdej literce, dobraną z niesamowitą siłą i niesamowitością...
    Szczęściara z Twojej Drugiej Połówki :)