Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mimo wszystko...

Każdy dzień jest walką
o kromkę chleba…
i wspólną podróżą
po wybrukowanej drodze
w stronę nieba…

A jeśli czasami wkradnie się
zwątpienie ?
Nie poddawaj się, bądź silny
weź swoją miłość na ręce
i przenieś ją przez troski i burze
w bezpieczne miejsce
i zawsze przytulaj i okazuj serce....

..............................................................................

http://www.youtube.com/watch?v=_7C9KbvSJJQ

190 739 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • jacqeline

    28 February 2012, 13:14

    Prosty ale niezwykle piękny wiersz, chwycił mnie za serce.

  • marka

    24 February 2012, 21:07

    Piękny wiersz i zakończenie takie jak pokonanie burzy.

  • motylek96

    24 February 2012, 19:57

    pozytywne strofy i optymizmem powiewają

  • agniecha1383

    24 February 2012, 09:00

    :) odbiorę to osobiście...choć wiem że wiersz wsparciem dedykowany każdemu:)
    Przeniosę...nawet jeśli będzie zbyt ciężko i miałabym ją ciągnąć drogą wyboistą lub wybrukowaną...a potem.tuląc ją pójdę na spacer....piękny wiersz Gerardzie...