Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fabuła Życia

Każdy z nas na coś czeka..
Roślina na wodę , a człowiek na człowieka
W tym oczekiwaniu utwierdza nas nadzieja
Nadzieja, która daję siłę
Która rany przeszłości zakleja..
Idąc przez życie często upadamy
Lecz nie straszne nam przeszkody
My się nie lękamy !
I choć tak zawzięcie dążymy do szczęścia
Są momenty gdy upadamy
Oddajemy hołd swym czynom
Krzycząc do Boga..
I nie wiedząc co jest tego przyczyną
Na granicy śmierci i życia
Po raz pierwszy nie płaczemy z ukrycia
Wiemy że nadszedł ten czas
Który nadejść miał
A wraz z nim pryska szczęścia czar..

251 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!