Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotności

"Każdy powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić, bo choćby człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny"
Ernest Hemingway

Zgubiłem się
na lazurowym wybrzeżu

mówiłem ci
jak mi tu dobrze

ty mnie odnalazłaś
nosisz moje imię
pod sercem

wyrwałem ostatni cierń
czy zdołam jeszcze pokochać?

nie wiem
na razie próbuję oddychać

zgubiłem się
wiem jednak,że mnie odnajdziesz...
https://www.youtube.com/watch?v=qCIyK3ec4kE&ab_channel=MyslovitzBrasil

65 882 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!