Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kobiecość...

Każdy nowy kilogram
w tym wyjątkowym
czasie jakim jest ciąża
uczy mnie kobiecości

Pewnej siebie kobiety
którą uszczęśliwia
zaokrąglony brzuch
czy pełne piersi

Podziwam ciało
poprzez zaakceptowanie
siebie w takim czy innym
zupełnie stanie...

31. 05.2021

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • kuloodporna

    31 May 2021, 22:07

    😊🌼🌼🌼aż się uśmiechnęłam .....ach......😊🌼🌼🌼