Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czytelnicy-krytycy

każdy ma swój styl
każdy ma swój look
ja swój sprzeciw wnoszę
o wyrozumiałość proszę

ten sposób jest mój
tak siebie wyrażam
już tego dla Was nie zmienię

nie mam wielkiej wprawy
w te słowne zabawy
całe serce w wiersze wkładam
a i tak Wam nie dogadzam

słowa krytyki z pokorą przyjmuję
zaciskam zęby i przez łzy mówię
jeszcze mam czas
aby zamienić się w Was

kiedy wszystko już zobaczę
kiedy wszystko już poczuję
wtedy zmieniać będę nowych
i im życie zatruję

Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)
szczególnie Myffa90
nie bierzcie tego do serca każda uwaga jest na wagę złota:*:*:*

4153 wyświetlenia
23 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!