Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenia

Każdy ma jakieś marzenia.
I oczekuje ich spełnienia.
Każdy cichą ma nadzieję,
że szata szczęścia go odzieje.
Lubimy czasem sobie pomarzyć
Oraz wiedzieć co ma się wydarzyć.
Lecz czy w kierunku marzeń robimy jakieś poczynania??
Czy tylko ograniczamy się do ich opowiadania??
Postarajmy się spełniać nasze marzenia.
W życiu jak najmniej doświadczyć cierpienia.
Marzenia jakiś sens życiu nadają.
Czasem trudne chwile nam rozjaśniają.
Nie wstydźmy się być MARZYCIELAMI !!
Wstyd to nie dzielić się nimi z przyjaciółmi.
J.Ł.

322 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!