Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walka

Każdy kiedyś zaśnie!
W ten cholerny czas, który nastał budzi się groza.
Walczmy, powstańmy z popiołu by się na nowo narodzić!
Stańmy się jak ten, który nas prowadzi, bądźmy nieustraszeni.
Starajmy się być blisko, ale jednak daleko.
Zachowajmy pozory, których juz nie ma, bądźmy nieuchwytni jak wiatr przezroczysty.
Pamiętaj! Nie poddawaj się!
Bądź jak feniks powracający do żywych!

261 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!