Menu
Gildia Pióra na Patronite

Demony przeszłości

Każdy je ma
mniejsze czy większe
silne czy słabe
A może to lepsze
od ciszy?

Czasem drżę od nich
a później drwię z siebie
że daję się pętać
zamiast bawić się z przeszłością
przejść w ciszę...

Ale gdy w ciszy
jestem samotna
demony czuwają
I cisza zagłuszana jest
niegodna

Bo każdy je ma
większe czy mniejsze
słabsze czy mocniejsze
Lecz tworzą ciebie
to kim jesteś

21 542 wyświetlenia
318 tekstów
8 obserwujących
  • RozaR

    29 August 2014, 22:56

    Dobry wiersz - demony przeszłości - każdy je ma i są jak cień.