Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Trzeci Dzień "

Każdy dzień
Ważny jest
Trzeci dzień
Słońca brak
Nieśmiałe
Skromne
Ciepło ulotne
Lubiłeś chłód
Białe płatki
Spadają znów
Przykrywają bród
Tego świata
Złego systemu
Który zawiódł
My...Tu...
Białe Bałwany
Przecieramy szlaki
Niszcząc biel

...
13.02.2021

08:57

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!